• Lezing Chamlang op 17 december bij NKBV Amsterdam

Lezing Chamlang op 17 december bij NKBV Amsterdam

06 dec 2017

De regio Amsterdam van de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging luidt tijdens de jaarlijkse 'Regio Rutsch!' met een sportief en interessant programma 2017 uit. Ik ben een van de sprekers. Voor leden uit de regio, buiten de regio of zelfs helemaal geen lid van de NKBV... iedereen is welkom! De vrouwenexpeditie van 1988 was een unicum en niet zonder gevaar - onstuimig weer, lawines, gletsjerspleten, steenslag en staalhard ijs. Via mijn powerpoint presentatie neem ik u mee op deze bijzondere reis.

Mijn lezing begint om 16.00 uur.

Voor het hele progamma zie: https://amsterdam.nkbv.nl/agenda/regio-rutsch/17-12-2017

Locatie: Eetcafé Oerknal Science Park 306 1098 XH Amsterdam