Lezingen

In powerpointpresentaties deel ik mijn passie voor het hooggebergte en de unieke cultuur van de bergvolkeren in Tibet en de Himalaya-regio. Ik geef ook lezingen over mijn 3000 km solotocht door de Noorse bergen.

Chorten in Ambo AbaIk maakte er alle seizoenen mee en het voelt als tweede thuis. Met de beelden en mijn verhalen kan ik de vele liters boterthee niet laten proeven, maar wel de sfeer in rokerige keukens en nomadententen, in mystieke tempels waar monniken en nonnen gebeden opzeggen, of tijdens wervelende maskerdansen. De heilige bergmeren, geplooide rotswanden en gekartelde bergpieken zijn als een blik in een open geologieboek. Via inspirerende verhalen en beelden wordt het dagelijks leven in een vaak mensonvriendelijke omgeving getoond en hoe mensen hun dromen waarmaken.

Voor wie?

Ik verzorgde lezingen o.a. voor musea, zoals het Museon in Den Haag, voor vrouwengroepen, buurthuizen, boeddhistische centra, boekwinkels, de Rotery, de NKBV. De lezingen zijn voor een volwassenen publiek, maar op aanvraag geef ik eveneens lezingen voor kinderen en jongeren, zoals de MuseumJeugdUniversiteit van het Volkenkunde Museum. Kijk bij Nieuws of ik binnenkort een lezing verzorg.

Voor boekingen kunt u contact op nemen met Stichting Schrijvers School Samenleving (020-6234923, info@sss.nlwww.sss.nl) of via Contact.