Erica Terpstra schreef o.a. over mijn nieuwe vierde boek: ‘Ik heb bewondering voor wat dit expeditieteam heeft bereikt. Petje af! En ik raad iedereen, man of vrouw, klimmer of leunstoelreiziger, aan om dit inspirerende en persoonlijke verslag te lezen. Kortom: een absolute aanrader.’
Trouw vermelde Chamlang bij de nieuwe non-fictie boeken.
Maar wat is er leuker dan dat ik binnen een week (en daarna) reacties van lezers krijg …

‘Wat een prachtig verhaal heb je gemaakt van de Chamlang. Ik heb het in één adem uitgelezen. Ik kon hem niet wegleggen. Een fantastisch relaas over zes moedige vrouwen die de tocht aangaan, het respect voor hun dragers en de natuur. Supermooi om te lezen.’ (Birgit)

‘Myra, ik heb het gelezen, traantjes bij sommige stukken. Fantastisch relaas van jullie expeditie! Voor mij was het een pageturner.’ (Obe)

‘Ik heb net Myra’s boek uitgelezen. Het kon niet wachten. Alle andere zaken moeten nu snel gebeuren om me aan afspraken te houden of niet door onbekende ogen als zwijn te boek te staan. Wat een avontuur Myra en wat een onuitwisbare levenservaring. Fantastisch dat je dit hebt kunnen doen. Het boek is zo geschreven en gemaakt, dat ik het MOEST uitlezen. Dat zegt genoeg. Knap hoor.’ (Daphne)

‘Ik ben pas op bladzijde 22 en kan je boek nu al niet meer wegleggen!’ (Marcia)

‘Heb me dankzij je boek een dag lang in de Himalaya gewaand. Door de foto’s en gedetailleerde beschrijvingen is het net of ik met jullie meeklim en deelgenoot wordt van alle ervaringen. Mooie epiloog met Thuiskomst en Terugkeer. Begrijp dat dit een levensbepalende ervaring voor jullie is geweest en dat deze expeditie door de jaren heen eigenlijk alleen maar meer uniek en bijzonder wordt. Persoonlijke commentaren en kanttekeningen, na 29 jaar, geven het boek een extra dimensie. Hoop dat veel mensen, ook niet klimmers, je boek gaan lezen. De diepere achtergronden spreken velen aan, denk ik! Bedankt voor een mooie trip 😉 ’ (Wout)

‘Extreem mooi Myra! Veel meer woorden zijn denk ik niet nodig!’ (Margreet)

‘Ik heb je boek dit weekend in 1 zitting tot diep in de nacht uitgelezen. Ik kon het boek niet meer neerleggen toen jullie waren begonnen aan de beklimming, wat spannend, zeg! Wat een ongelooflijk avontuur, heel bijzonder. Ik ga meteen een volgend boek van je bestellen 🙂  (Lotte)